Blog Başlık

  • Temmuz 25, 2018 PIRLANTA TAKI ÖNERİLERİ

    Dünya üzerinde bilinen değerli 4 taştan bir tanesi olan Zümrüt aynı zamanda mitoloji ve efsanelerin taşıdır.

    Zümrüt renginin yeşil olması nedeni ile yağmur yağdırdığına inanılırdı. Ayrıca bu taşın yüzyıllardır mücevheratta kullanıldığı bilinmektedir. Tarihi M.Ö 1650 yılına dayanmakta olan Zümrüt, Mayıs ayının doğum taşı olarak kabul edilmiştir.

    zümrüt özellikleri, doğal taş özellikleri, değerli taşlar, zümrüt faydaları, yakut, safir
  • Hediye vermek sevdiklerinizin gözündeki o mutluluğu gördüğünüz andan itibaren en tatmin edici hisler arasında yer almaya başlar. Üstelik o an hiçbir duyguyla da tarif edilemez. Peki, yaşadığınız hazzı hediyenizin farkı ile ikiye katlamak istemez misiniz?

     

    erkek hediye önerileri, kişiye özel hediye, kişiye özel hediyeler, özel tasarım altın takı, tasarım hediyeler, yüzük, kolye, bileklik
  • Temmuz 07, 2018 PIRLANTA

    Alyans ve tek taş birbirini tamamlayan her genç kızın hayallerini süsleyen yüzükler arasında yer almaktadır. Çiftler için son derece önemli olan bu iki yüzüğün kullanımı esnasında hangi yüzüğün önce takılacağı konusunda tereddütler bulunmaktadır.

    tek taş, pırlanta tek taş, tek taş pırlanta, tek taş pırlanta fiyatları, tek taş ve alyans nasıl takılır, alyans nasıl takılır
  • Temmuz 06, 2018 PIRLANTA

    Pırlanta özellikleri arasında karatan sonra en çok bilinen ve önemsenmekte olan özelliği pırlantanın rengidir. Pırlanta rengi kişiler tarafından da rahatlıkla fark edilebilecek özellikler arasında yer alır.

    pırlanta nedir, pırlanta fiyatları, pırlanta fiyatlarını etkileyen faktörler, pırlanta rengi nasıl anlaşılır
  • Temmuz 05, 2018 PIRLANTA

    Pırlantanızın ilk aldığınız gün ki kadar parlak olmasını istiyorsanız bakımlarını kesinlikle ihmal etmemelisiniz. Pırlantanızın bakımları için mutlaka profesyonel yardım almalısınız. Bu sayede sadece temizliğini değil aynı zamanda pırlantayı tutan tırnakların yumuşayıp yumuşamadığını da kontrol ettirmiş olursunuz. Ancak pırlantanızın bakımları için çok fazla zamanınız yok ise herhangi bir mücevher temizlik sıvısı talimatlarına uyarak pırlantanızın ışıltısını korumaya devam edebilirsiniz.


     

    pırlanta nedir, pırlanta yüzük bakımı nasıl yapılır, pırlanta bakım talimatları, pırlanta bakımı nasıl yapılır,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR