Blog Başlık

  • Temmuz 05, 2018 PIRLANTA

    Pırlanta’yı atom, zirkonu ise swarovski adları ile sık sık duyabilirsiniz. İlk bakışta birbirlerine oldukça benzeyen ve her ikisi de değerli olarak bilinen bu iki taşın görünüşleri dışında birbirine benzeyen başka özelliği bulunmamaktadır. Pırlanta son derece değerli bir taş iken zirkon cam benzeri üründen yapılmaktadır ve oldukça ucuzdur.

    pırlanta nedir, zirkon nedir, pırlanta ve zirkon arasındaki fark, pırlanta yüzük, pırlanta tek taş,
  • Temmuz 04, 2018 PIRLANTA

    Pırlanta kesim tekniğini ilk uygulayan Marcel Tolkowsky’dir. Marcel Tolkowsky taş üzerinde tam 58 adet yüzey oluşturmayı başararak ışığın taşın her bölümüne eşit olarak yayılmasını sağlamıştır.

    pırlanta nedir, pırlanta hakkında bilinmesi gerekenler, pırlanta ilk ne zaman kullanılmıştır, pırlanta özellikleri
  • Temmuz 04, 2018 PIRLANTA

    Pırlanta’nın ham halde bulunanı elmas olmak ile birlikte ve pırlanta olarak bilinen değerli taş sadece elmasın kesim tekniğine verilen isimdir. 

     

     

     

    pırlanta, pırlanta nedir, pırlanta hakkında bilinmesi gerekenler, pırlanta ile elmas arasındaki fark
  • Mayıs 01, 2018 PIRLANTA

    Tek taş sonsuz birlikteliğin ilk adımı olarak görülmekte olup tüm kadınların hayalini süslemektedir. Sevdiğiniz kadının hayaline ilk adımı atmanızı sağlayacak tek taş yüzüğün hangi parmağa takılacağı en az seçimi kadar zordur.

    tek taş, pırlanta tek taş, tek taş pırlanta, tek taş pırlanta fiyatları, tek taş hangi parmağa takılır
  • Mayıs 01, 2018 PIRLANTA

    Pırlanta almadan önce pırlantanın nasıl oluştuğunu bilmeniz gerekir. Elmas, yer altında yüksek ısı ve basınç ile oluşmuş maddedir. Pırlanta ise elmasın daha özel olarak kesilerek işlenmesine verilen isimdir. 

    pırlanta, pırlanta seçimi nasıl yapılır, altın kolye, altın bileklik, tek taş yüzük fiyatları,pırlanta yüzük, tek taş yüzük, tek taş pırlanta yüzük
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR