Blog Başlık

  • Ağustos 10, 2018 PIRLANTA

    Pırlanta hakkında belki de hiç duymadığınız ve pırlanta almadan önce başladığınız araştırmalarda şüphesiz yardımcı olacak bilgileri sizin için derledik.

    pırlanta hakkında merak edilenler, pırlanta, pırlanta nedir, pırlanta bilgiler
  • Temmuz 31, 2018 PIRLANTA

    Pırlantanın sertifikası, karatı ve taş özellikleri kadar önemli olan bir diğer detay ise montürdür. Pırlanta seçimi esnasında karata ya da taş özelliklerine takılı kalan kişilerin incelemesi gereken önemli detaylardan biri de montürdür

    Pırlanta Montürleri, Pırlanta Tektaş Modelleri, Pırlantanın Sertifikası, Pırtanta Tektaş Yüzük, Tektaş Yüzük Modelleri, Beş Taş Yüzük Modelleri
  • Temmuz 28, 2018

    Gök Yakut bilenen bir diğer ismi ile Safir, mücevherleri süsleyen ihtişamı ile tutkunlarını büyülemeye devam ediyor. Safir kadın takılarında kullanıldığı gibi erkek takılarını da süslemektedir. Safir sadece gökyüzüne benzeyen rengi ile değil aynı zamanda berraklığı ve derinliği ile deniz ve okyanuslarda kaybolmanızı sağlayacak güzelliği ile tercih ediliyor. Mavi ile özdeşleşen Safir her ne kadar çok bulanamıyor olsa da kırmızı dışında her renkte karşımıza çıkıyor. Renksiz, gri, pembe, yeşil, sarı veya turuncu renkli değerli bir taşın Safir olduğunu söyleyen kişilere rastlarsanız kesinlikle şaşırmayın.

    safir, safir takılar, safir özellikleri, safir yüzük, safir kolye, safir bileklik, safir küpe, safirin faydaları
  • Temmuz 27, 2018 TAKI ÖNERİLERİ

    Birbirine kalpten bağlı iki çiftin aşk ve sadakatinin sembolü olarak kullanılmakta olan alyanslar her ne kadar modern zamanların bir geleneği gibi görülüyor olsa da tarihi geçmişe dayanmaktadır. Dünyanın neredeyse her bölgesinde karşımıza çıkabilecek olan alyanslar kökene bağlı olarak farklı parmaklara takılmaktadır.

    alyans, alyans modelleri, alyans çeşitleri, alyansın geçmişi,
  • Temmuz 27, 2018

    Yakut taşı renginin kırmızı olması nedeni ile aşkın taşı olarak bilinmektedir ve altın ya da gümüş ile birlikte işlenerek kullanılmaktadır. Kadınlar yakut taşı ile hazırlanan takılara önem göstermektedir. Çünkü yakut taşı renginin asilliği sayesinde takan kişiye de asillik ve saygınlık kazandırmaktadır. Bu neden ile mücevher tutkunlarının koleksiyonunda mutlaka yer almakta olan taşlar arasında yer almaktadır.

    yakut, yakut taşının özellikleri, yakut takı seti, yakut kolye, yakut yüzük, yakut faydaları, değerli taşlar
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR