Blog Başlık

  • Ağustos 18, 2018 TAKI ÖNERİLERİ

    Kıyafetinize ışıltı katmanız için yardımcı olan aksesuarlar aslında kadınlar için daha fazlasını ifade ediyor. Farklı aksesuarlarla ile kombin yapılarak kullanılabilen zamansız tasarımlar, kadınların kendi imzaları ile stillerine damla vurmaları için fırsat sağlıyor. Takılarınızın temel parçalarını kesinlikle modası geçmeyen mücevherler arasından seçmelisiniz. Bu parçalar hem günlük kullanım hem de özel günler için trendleri yakalamanızı sağlayacaktır.

    inci takılar, zincir takılar, düğme küpeler, küpe , inci, zincir
  • Ağustos 14, 2018 TAKI ÖNERİLERİ

    Yeni nesil ile birlikte her geçen gün moda ve tren anlayışı değişiyor ve bunun sonucunda yeni çizgiler, yeni biçimler ve yeni takı tasarımları ortaya çıkıyor. Peki, yeni neslin trendleri arasında taşlı ve abartılı takılar yer alıyor mu? Yoksa yeni neslin tercihleri daha sade ve küçük ayrıntılar taşımakta olan tasarımlar mı?

    takı, takı önerileri, altın takı önerileri, takı trendleri, altın takı trendleri, 2018 takı trendleri
  • Ağustos 14, 2018 HEDİYE ÖNERİLERİ

    Yakın arkadaşları, akrabaları, kardeş ya da iş arkadaşları tarafından yeni evlenen çiftlere klasik hediyeler alınırdı. Yatırım için altın ya da bilezik gibi hediyeler yaygın olsa da anı olarak kalamamaktadır. Hediyelerinizde hayal gücünüzü unutmamalı ve sizi daima hatırlatacak hediyeleri tercih etmelisiniz.

    düğün hediyesi, takı önerileri, hediye önerileri, düğün takı hediyesi, düğün takı önerileri
  • Ağustos 13, 2018 PIRLANTA

    Elmas yıllar boyu insanoğlu onu bulana kadar olgunlaşmak ve işlenebilmek için bekler. Usta ellerde işlenen elmasların aldığı son hal ise görenleri hayran bırakmaya yeter. Elmasın usta ellerde işlenmesi ile oluşan bir diğer güzellik ise pırlantadır. Pırlanta meraklıları ilk olarak karat özelliklerine dikkat eder ve ardından ışıltısına ve görüntüsüne ihtişam katan kesim şekline dikkat eder. Pırlanta sadece elmasın kesim şekline verilmekte olan bir isimdir.

    pırlanta, pırlanta kesim şekilleri, pırlanta kesimleri, en çok tercih edilen pırlantalar, en sık tercih edilen pırlanta kesimleri
  • Ağustos 10, 2018 PIRLANTA

    Evlilik yolunda ilerleyen kadınların en önemli sorunlarında biri de pırlanta seçimidir. O kadar fazla seçenek vardır ki prenses, radyan, oval, kare ve yuvarlak modellerden hangisinin seçileceğine bir türlü karar verilemez. Zevkli ama zor bir süreç olan tek taş seçiminizde en doğru kararı vermek isterseniz el ve parmak yapınıza uygun seçim yapmanızı öneririz. Bu sayede tek taşınızı yıllarca severek kullanabileceksiniz.

    pırlanta seçimi, pırlanta, el yapısına göre pırlanta seçimi, pırlanta seçimi nasıl yapılmalı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR